Testa nya vapes på resan: Panther Bar

När det är dags att resa kan det vara trevligt att testa lite nya grejer längs vägen. Många tar med godis för att ha något gott att äta under tiden de tar sig från A till B. Andra vill hellre testa andra saker, såsom vapes. Och det finns många sorter att välja mellan för den som är intresserad.

Märken att testa

Vapes har blivit allt mer populärt och antagligen beror det på att det luktar gott, vilket får fler att vilja testa. Dock innehåller vapes oftast nikotin, vilket man bör ha i åtanke innan man börjar med det och aldrig har använt produkter med nikotin innan. Men om man är medveten om riskerna och vet om hur nikotin påverkar en, kan man testa de olika sorterna som finns ute på marknaden. Ett av alla märken som tillverkar vapes är Panther Bar som kan köpas hos HAYPP och på många andra ställen. Panther Bar är en engångsvape, vilket betyder att den måste slängas efter användning. Vapes är dock bra att ha med sig på resan då de är smidiga att ha i väskan. Till skillnad från exempelvis godis så smälter de inte eller blir förstörda lätt på andra sätt.

Att använda vapes offentligt

Det är väldigt vanligt att röka vapes idag och det kan tyckas som en oskyldig handling. Faktum är dock att det klassas som rökning, vilket betyder att man inte kan röka vapes hur som helst. Man får inte röka vapes inne på offentliga platser och inte heller ute, såsom på uteserveringar. Åtminstone är det så här i Sverige. Hur det är utomlands, eller i det landet man ska resa till, bör man ta reda på innan man börjar röka. Risken finns annars att man kan begå ett brott utan att vara medveten om det.

Previous article

Resa jorden runt