Packa rätt för weekendresan med tjejgänget

Ska du ut och resa med dina kompisar? Det är roligt att få göra en weekendresa tillsammans med vännerna, äta gott, gå på ett evenemang, bara umgås och shoppa.

Packa rätt

Det är en härlig känsla att komma till Arlanda och få ta flyget tillsammans med bästa vännerna. Men du vill gärna ha med dig allt som du behöver, utan att samtidigt släpa på något extra. Ett tips är att du kollar igenom din garderob och tar med dig kläder som matchar varandra. Se till att din cardigan både fungerar till klänningen, kjolen eller byxorna. Detsamma gäller skor. Ta med dig både bekväma och snygga skor. Det är också smart att ta med sig en sjal. Du kan både ha den som halsduk, som en extra cardigan om du sitter på en kylig uteservering eller om det är kallt på flyget.

Kabinväska

Det kan vara klokt om ni som gäng kommer överens om hur mycket som ni ska ta med er. Alltså om ni bara ska ta med en varsin kabinväska eller använda större resväskor. Om alla använder kabinväskor kommer ni att kunna tar er snabbare från flygplatsen till ert resmål. För en helg räcker det ofta med en kabinväska, samt en lite större handväska.

Previous article

Så blir resan verkligen av