Så blir bussresan till kontinenten riktigt bekväm

Det är enkelt och billigt att resa med buss. Men om du ska göra en längre resa, som ner till kontinenten, kan tanken på att åka med buss kännas lite jobbig. Men med rätt planering kan även längre bussresor bli riktigt mysiga och sköna.

Den klimatvänliga bussen

Istället för att ta flyget från Arlanda så beslutar du dig för att ta bussen från Cityterminalen för att ta dig ut i Europa. Att flyga går snabbt och är relativt bekvämt, men påverkar klimatet mycket. Den miljövänliga bussen tar däremot mycket längre tid, vilket är en av orsakerna till att många väljer bort just buss.

Bekväm bussresa

När du bokar din bussbiljett är det bra om du kan boka säte i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dig också att boka sätet bredvid dig till en mindre kostnad. Gör det! Det är mycket bekvämare att ha två säten när du ska sova. För det andra ska du ta med dig extra filt eller rejält med kläder, då det ofta är tämligen kallt i bussar på grund av AC. Ta också med dig en kudde och något att äta och dricka. Njut sedan av att du hinner se så mycket mer under din resa, än om du tagit flyget.

Previous article

Få råd med drömresan